Produktbilde

Beredskapskoker'n

Gavetips!

1.499,-

inkl. mva På lager Varenummer: 180023

En omfattende samling av kokeutstyr og verktøy som er avgjørende for å møte utfordringene i en beredskapssituasjon. Enten du er på en campingtur, i nødstilfeller eller bare trenger å lage mat utendørs, gir denne pakken deg alt du trenger for å tilberede måltider og varme drikke.

Osean Minikjøkken Gass 2300W:
Med Osean Minikjøkken Gass 2300W kan du tilberede varme måltider på en trygg og effektiv måte.

Kaffe/Tekjele (2 liter, rustfritt stål):
Nyt en varm kopp kaffe eller te uansett hvor du er med vår 2-liters rustfrie stål kaffe/tekjele. Denne kraftige kjelen gir deg muligheten til å lage store mengder av dine favorittdrikker, og den tåler tøffe forhold.

Gassbeholder til Minikjøkken/Gassovn (220g):
Vår lette gassbeholder er den perfekte følgesvennen for osean Minikjøkken og osean Portabel Gassovn. Den er enkel å koble til og gir deg nok drivstoff til flere måltider, noe som gjør den ideell for lengre opphold uten strøm.

Stekepanne i Stål (Ø 43cm):
Vår store stålstekepanne på 43 cm er perfekt for tilberedning av deilige måltider. Den gir rikelig med plass til å lage mat til større grupper og er laget for å tåle høy varme og slitasje.

Osean Portabel Gassovn :
Vår bærbare og kompakte gassovn gir deg mulighet for å få varme. Bruker samme gassboks som minikjøkkenet.

Uansett om du er på campingtur, i en nødsituasjon eller bare ønsker å lage mat utendørs, vil denne pakken dekke dine behov for matlaging og beredskap.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis