Zodiac 2018

Zodiac - verdensledende på gummibåter og RIB.

Med langt over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare gummibåter og RIB. Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen.

Finn den perfekte Zodiac RIB for deg:

 

Velg mellom mer enn 50 forskjellige modeller av fritidsbåter og profesjonelle Zodiac-båter. Det er store sjanser for at du finner båten som stemmer 100% overens med dine ønsker. Zodiac viser igjen at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten.

 

Zodiac har den nyeste teknologien:

 

Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen. Alle Zodiac's fritidsbåter leveres selvfølgelig med 5 års fabrikkgaranti på duk og sammenføyninger.

 

Zodiac Pro & Pro Open:

 

Disse seriene er rettet mot er alle som har pasjon for ulike typer vannsport – fra fiske til vannski og dykking. Er du på utkikk etter en båt med den høyeste grad av komfort, ytelse og sikkerhet for at du skal få praktisert din favorittsport på den beste måte, er dette et sikkert valg. Nyheter for sesongen 2017 er helt nye PRO og en større modell av bestselgeren Pro Open kalt OPEN 7! 

 

Zodiac Medline og N-Zo:

 

Hver modell i disse seriene garanterer full nytelse på sjøen. Modellenes design, ergonomi og materialer som benyttes er utviklet med enkel manøvrering og plass for hele familien i tankene. Båter som blir lagt merke til på vannet!

Zodiac Seasport DeLuxe:

 

Denne serien er skapt for å tilfredsstille dine behov og tilpasset all slags bruk, og er i tillegg tilpasset garasjen i større yachter. Her er virkelig komforten en av de viktigste faktorene. Dette er trygge og praktiske modeller kjent for å holde en høy standard på alt av utstyr. Seasport DeLuxe har en interiørlayout som er designet slik at alle passasjerer er sikret en komfortabel sitteplass.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis