• Hempel Brilliant Gloss

  Type: En-komponent alkyd høyglans maling.
  509,-
  Kjøp her
  Hempel Brilliant Gloss
 • Seajet 122 Brilliance Topcoat maling

  Seajet 122 Brilliance er en høyglans en-komponent maling som er lett å påføre, og gir en slitesterk finish. Den er motstandsdyktig mot mindre støt. Malingen kan males direkte på glassfiber. Tre, stål og aluminium må grunnes med Seajet 012 Universal Primer før påføring av 112 Brilliance.
  529,-
  Kjøp
  Seajet 122 Brilliance Topcoat maling

  Hempel Multicoat

  1-komponent halvblank alkydoljemaling som egner seg både til grunning og toppstrøk. Den har god dekkevne og strykbarhet og er motstandsdyktig overfor sollys, saltvann og søl av mineraloljer. Kan kun brukes over vannlinjen. Brukes som mellomstrøk eller toppstrøk på områder over vannlinjen. Egnet på både tre og stål
  Fra 279,-
  Kjøp
  Hempel Multicoat
 • Seajet 132 Polyurethane Finish maling

  Seajet 132 Polyurethane Finish er et høyglans to-komponent maling, som gir en ekstra slitesterk finish. Malingen kan males direkte på glassfiber. Tre, stål og aluminium må grunnes med Seajet 012 Universal Primer før påføring av 112 Brilliance.
  1.099,-
  Kjøp her
  Seajet 132 Polyurethane Finish maling
 • Hempel Non-Slip Deck Coating 0,75 l

  Hempels Non-Slip Deck Coating er et hurtigtørkende og sklisikkert mellomstrøk eller toppstrøk med granulater. For bruk på innvendig og utvendig overflater over vannlinjen. Passer til treverk, stål og glassfiber.
  509,-
  Kjøp
  Hempel Non-Slip Deck Coating 0,75 l

  Epifanes Mono-Urethan lakk/maling

  Epifanes Mono-Urethan Yacht Paint er en ekomponent høyglansmaling, spesielt tilpasset bruk på båt. Den gir en hard overflate, som er svært værbestandig. Malingen dekker godt, og er lett å påføre.
  Fra 529,-
  Kjøp
  Epifanes Mono-Urethan lakk/maling

  Epifanes Poly-Urethan lakk/maling

  Epifanes Poly-Urethan Yacht Coating er en tokomponent høyglansmaling, spesielt laget for bruk på båt. Den er svært værbestandig og holdbar. Overflaten blir mostandsdyktig mot riper, og holder den høye glansen i lang tid.
  799,-
  Kjøp
  Epifanes Poly-Urethan lakk/maling
 • Hempel Anti-Slip Pearls hvit 50 g

  Type: Polyetylen partikler som gir sklisikkert underlag.
  109,-
  Kjøp
  Hempel Anti-Slip Pearls hvit 50 g

  Epifanes Vannlinjemaling

  Epifanes Vannlinjemaling er en høyglans enkomponent maling, spesielt tilpasset bruk i vannlinjen. Den har enestående beskyttelse mot vær, vind, vann og salt.
  249,-
  Kjøp
  Epifanes Vannlinjemaling

  Epifanes Anti-Skli Dekksmaling

  Epifanes Anti-Skli dekksmaling er en halvblank énkomponentmaling tilsatt små perler, som gir en overflate med høy friksjon. Den er ideell å bruke på dekk og i passasjer hvor folk ferdes. Malingen sørger for godt grep, samtidig som den er komfortabel å gå på.
  489,-
  Kjøp
  Epifanes Anti-Skli Dekksmaling

  Epifanes Bilgemaling

  Epifanes Bilgemaling er en spesiell énkomponentmaling laget for bruk i motorrom, kjøl og andre steder som krever en slitesterk maling. Den har en halvblank finish.
  379,-
  Kjøp
  Epifanes Bilgemaling
 • Epifanes Anti-Skli Perler 20 g

  Epifanes Anti-Skli Perler er en optimal malingstilsetning når du skal male på dørken. Med denne typen "perler" i malingen, vil du skape godt grep på dørken.
  119,-
  Kjøp
  Epifanes Anti-Skli Perler 20 g
Solution by DOTS as | Powered by Flexis