• GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  Ved hjelp av Garmin STRIKER 4-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang tidligere. Merk og dra tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger, og del de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner.
  1.295,-
  Kjøp her
  GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  - 8%

 • Garmin STRIKER Plus 4

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 4 har en lyssterk 4.3-tommers skjerm og innebygd GPS, i tillegg til CHIRP-ekkolodd som gir krystallklare bilder. Du får også Quickdraw-programvare for konturkarttegning som lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Ved hjelp av innebygd GPS kan du merke og navigere til veipunkter og vise båtens hastighet.
  Før 1.600,- Nå 1.495,-
  Kjøp
  Garmin STRIKER Plus 4

  - 7%

  Garmin STRIKER Plus 4cv

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 4cv har en lyssterk 4.3-tommers skjerm og innebygd GPS, i tillegg til Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd, CHIRP ClearVü™-søkeekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning som lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Innebygd GPS gjør det mulig å merke og navigere til veipunkter og å vise båtens hastighet.
  Før 2.400,- Nå 2.230,-
  Kjøp
  Garmin STRIKER Plus 4cv

  - 7%

 • Garmin STRIKER Plus 5cv

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 5cv har en lyssterk 5-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Inkluderer støtte for Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP ClearVü™-søkeekkolodd. Innebygd GPS gjør det mulig å merke og navigere til veipunkter og å vise båtens hastighet.
  Fra 2.325,-
  Kjøp her
  Garmin STRIKER Plus 5cv

  - 7%

 • Garmin STRIKER Plus 7cv

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 7cv har en lyssterk 7-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseperasjon, og Garmin CHIRP ClearVü™-søkeekkoloddet viser nesten fotografiske bilder av hva som passerer under båten. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.
  Nå 4.278,-
  Kjøp
  Garmin STRIKER Plus 7cv

  - 7%

  Garmin STRIKER Plus 7sv

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 7sv har en lyssterk 7-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseparasjon. Få nesten fotografiske bilder av hva som passerer under og ved siden av båten med CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.
  Fra 3.440,-
  Kjøp
  Garmin STRIKER Plus 7sv

  - 7%

  Garmin STRIKER Plus 9sv

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Plus 9sv har en lyssterk 9-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseparasjon. Få nesten fotografiske bilder av hva som passerer under og ved siden av båten med CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.
  Fra 4.278,-
  Kjøp
  Garmin STRIKER Plus 9sv

  - 7%

 • Garmin Bærbart fiskesett

  Det er enkelt å frakte det kompatible STRIKER™-fiskeekkoloddet med GPS eller echoMAP™- og echoMAP CHIRP-kombinasjoner med dette bærbare settet.
  Nå 1.488,-
  Kjøp
  Garmin Bærbart fiskesett

  - 7%

  Garmin Striker 4 beskyttende deksel

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible Garmin STRIKER 4 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  121,-
  Kjøp
  Garmin Striker 4 beskyttende deksel

  - 7%

  Garmin deksel til Striker Plus 4 og Striker 4 cv

  Bruk dette dekselet til å beskytte den kompatible STRIKER Plus-enheten mot tøffe forhold til sjøs når enheten ikke er i bruk.
  Nå 130,-
  Kjøp
  Garmin deksel til Striker Plus 4 og Striker 4 cv

  - 7%

  Garmin Striker 5 beskyttende deksel

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER 5 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  Nå 158,-
  Kjøp
  Garmin Striker 5 beskyttende deksel

  - 7%

 • GARMIN STRIKER 7 BESKYTTENDE DEKSEL

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER 7 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  Før 170,- Nå 158,-
  Kjøp
  GARMIN STRIKER 7 BESKYTTENDE DEKSEL

  - 7%

  Garmin deksel til STRIKER Plus 9sv

  Bruk dette dekselet til å beskytte din Garmin STRIKER Plus 9sv mot tøffe forhold til sjøs når enheten ikke er i bruk.
  Nå 177,-
  Kjøp
  Garmin deksel til STRIKER Plus 9sv

  - 7%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis