Øien Båt 2018

Den store nyheten fra Øien Båt er Øien 620F.Dette er storebroren til storselgeren Øien 530F.Øien620F er både lengre,bredere og høyere enn Øien 530F.Øien 620F er en svært stødig og lettdrevet båt samt at den er utrolig romslig.Dette er en båt som passerypperlig til fiske samt til diverse håndtverkere som trenger en solid arbeidsbåt.Øien 620F er selvfølgeligselvlensende og kommer med hydraulisk styring som standard.

Øien 620F

 

Anbefalt Evinrude E-Tec motor på Øien 620F er 30-75 hk.Kombinasjonen Evinrude E-Tec og Øien 620F garanterer at man har en av de desidert mest robuste båtpakkene som er å få kjøpt for folk som ferdes på sjøen året rundt. 

Øien 620F er en svært stødig , lettdrevet og romslig båt. Passer ypperlig til fiske og er samtidig en solid arbeidsbåt. Den er selvlensende og har hydraulisk styring som standard.

Øien 530F

 

Øien 530F er en 17,5 fot selvlensende bruksbåt som er hele 212 cm bred.Den er like suveren som fiskeog arbeidsbåt som til rekreasjon og familiebåt.Øien 530F er meget stødig og kommer lett opp i fart.Vi har levert mange Øien 530F med 40 hk Evinrude E-Tec med el.start/trim/tilt.Denne båtpakken passer svært godt sammen,og er ofte solgt med båthenger fra HSS eller BK-Hengeren.

Øien 530F levers med følgende standardutstyr:Styrekonsoll,redningsleider,avtagbar fiskekum,låsbart romakter,alu rekker og fortøyningsbeslag forut og akter.I tillegg så leverer vi alle våre Øien 530F med sotet vind-skjerm og rustfritt kjøldrag inkludert i prisen.Ekstrutstyr som kan bestilles til Øien 530F:Kartplotter og ekkolodd,stoler,elektrisk kraftblokk eller teinehaler,trimplan,hydraulisk styring,konsolltrekk.

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis