Anytec Båter 2018

Framtiden staves A27 og A23

 

Vi er stolte av å kunne presentere Anytec sine splitter nye båtmodeller A27 og A23. En ny æra av båtbruk har begynt hvor helsveiset skrog, høykvalitets prestanda og sikker kjøring møtes i et perfekt samspill. En av nyheterna som går igen på både Anytec A27 og A23 er den nya targamasten som erstatter den ikke alltid lika populære targabøylen. Targamasten kjennes som en moderne och praktisk løsning. Samma sak er det med kalesjen, som raskt och enkelt kan felles ned i kalesjegarasjen bak passasjerene.

Siitekomforten i A27 og A23 for både fører og passasjer er det best tenkbare med Øhlinsdempere i Anytecs egne stolstativ. Tilrigget for å kunne kjøre riktig fort, med andre ord.

I mer en tretti år har Anytec jobbet for å dekke mangfoldet langs vår lange kyst som tilfredsstiller dine forventninger. I disse båtene har helheten av design, prestanda og konstruksjon alltid stått i fremste rekke.

Anytec stiller høye krav til sine båter, og garanterer den beste kvalitet i alle ledd. Uansett hvilken Anytec-båt du velger kan du derfor være sikker på at den holder samme høye standarden. Alle detaljer sveises. Skroget bygges med en metode som nærmest utelukkende benyttes på større båter. Disse båtene bygges for hånd av fagpersoner med mange års erfaring og gir den opplevelse du ellers ikke finner på markedet.

Anytec båtene kjennetegnes av et litt skarpere forskip som garanterer for høy stabilitet,særlig i litt høyere hastigheter.Anytec sveiser alt på båtene og bruker grove dimensjoner på rør,rekker og targabøyler.Dette medfører at risikoen er minimal for at noe sprekker eller bøyer seg selv etter lang tid i grov sjø.Aluminium er et fantastisk materiale å arbeide med.Det er lett,smidig og slitesterkt,men det stiller samtidig høye krav til Anytec sine medarbeidere for at sluttproduktet skal bli i verdensklasse.

Anytec bruker nå en helt ny og patentert overflatebehandling på alle sine båter.M400forsterker aluminiumets allerede ekstreme egenskaper,er ekstremt vannavvisende og gir båtene en fantastisk glans samtidig som det forebygger oksydering.

Visste du at aluminium kan gjennvinnes igjen og igjen til 100% uten at egenskapene forringes?Samtidig krever gjenvinningen bare 5% av den energi som skal til for å utvinne ny aluminium.Aluminium sammen med M400(som er nærmest klimanøytralt)fører til at man oftest ikke behøver å bruke noe rengjøringsmiddel på Anytec båter.Det holder som regel med vanlig vann.

Vi tror naturligvis ikke at du selger din Anytec båt med det første.Samtidig kan det være behagelig å vite at våre båter har en høy annenhåndsverdi i veldig mange år,og at de vekker større oppmerksomhet på markedet enn andre båtmerker.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis