Infosenter

Stokken Båt & Motor AS er beliggende på Vesterøy ved inngangsporten til fantastiske Hvaler kommune. Stokken har gjennom en årrekke vært blandt de ledende aktørene i båtbransjen i nedre Glomma regionen. Både som leverandør av nye og brukte båter og motorer,og som en stor aktør innen båtopplag og reparasjoner. Stokken har også båtutstyrsforretning og nettbutikk.

Stokken Båt & Motor AS satser på å selge kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, samt å yte best mulig service.Vi har de samme fordelaktige prisene både i nettbutikken og i utstyrsbutikken på Stokken.

PS. Lagerstatusen på nettbutikken kan avike fra lageret her i butikken, så har du spørsmål ang lagerstatus ta kontakt da de kan ligge på ekstern lager. 

 

 

Åpningstider 

Man-Fre: 08.00-16.00

Lør: 10.00-14.00

 

 

Kontaktinformasjon:

Stokken Båt & Motor AS

Fastlandsveien 294, 1684 Vesterøy

Telefon:977 15 194

E-post:post@stokken.no

Orgnr:978687253

 

 

FINANSIERING

Stokken Båt & Motor AS har samarbeidet med Santander i flere år og vi hjelper gjerne våre kunder med lånesøknader.

Santander Båtlån passer til båt over kr 50 000,-.

 

FORSIKRING

Stokken Båt & Motor AS har valgt Norwegian Broker som sin samarbeidspartner vedrørende forsikring. Norwegian Broker er Norges ledende forsikringsmegler på båtforsikring til fritidsbåter.

 

SECUREMARK

Stokken Båt & Motor er autorisert Securmark forhandler. Vi utfører merking på båter og motorer. Med Securmark Pluss påføres opptil 10.000 mikro-merker på skrog, motorer, instrumenter etc.

 

 

 

 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis