Nordkapp Båter 2018

Stokken Båt & Motor AS ble kåret til største Nordkapp forhandler for 2016. Det er sjuende gang Stokken Båt & Motor AS har vunnet denne utmerkelsen, og det er det ingen andre Nordkapp forhandlere som har vært i nærheten av å klare.For 2012, 2015, 2016 og 2017 ble vi også kåret til største Evinrude forhandler. Våre kunder kan derfor føle seg trygge når de kjøper en Nordkapp/Evinrude båtpakke hos Stokken Båt & Motor AS. Vi er svært optimistiske med tanke på 2017 sesongen vi nå er i full gang med, og vi er overbeviste om at vi med Nordkapp Boats sine spennende modeller utstyrt med Evinrude E-Tec vil gjøre det godt i år også.

 

Nordkapp Boats og Stokken Båt & Motor har samme visjon:Våre kunder skal være stolte av å eie en Nordkapp.

 

Siden starten i 1966 har båter fra Nordkapp gitt norske og europeiske båtelskere flotte sommerminner på sjøen. Nordkapp ble etablert av et maritimt og sterkt fagmiljø ved skjærgården i Sarpsborg. 

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter. Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

 
I Nordkapp Boats 2018 katalog finner du en blanding av store og små nyheter, samt en presentasjon av våre mest velprøvde og populære modeller. Vi håper den kan være til inspirasjon og vekke båtlysten hos deg som leser og kanskje står foran et båtkjøp. Båt skal vekke følelser enten det er mørke høstkvelder eller lyse og varme sommerdager. Slipp dem løs og drøm deg vekk en stakket stund. Snart er sommeren her igjen.
 

Nordkapp Ranger er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble utvidet med ytterligere 3 nye modeller i løpet av 2016. I Ranger-serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

 

Nordkapp-Boats Ranger 2017 katalog!

 

 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis