Sting Båter 2018

http://stokken.no/m/656/sting-600-pro

Sting-båtene er skapt for hyggelige skjærgårdsturer. Finn modellen som passer deg, og gjør deg klar for avslapning langt borte fra hektiske hverdager. Samtlige Sting-båter leveres med Evinrude E-Tec. I 2017 er Sting 610 BR kåret til "Powerboat of the Year" på årets store messe i Düsseldorf!  Et sikkert og norsk båtmerke! Å velge en Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris! Dette er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder, uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig. Denne båtserien er rett og slett fornuftig på alle måter, med en rekke modeller mellom 4,3 til 7 meter.

Sting kaster seg i 2018 inn i kampen om helårsbrukere og hobbyfiskere med sine nyheter Sting 630 Fast Track og Sting 730 Fast Track. Båtene skal utfordre europeiske volumprodusenter som for lengst har sett et voksende marked for små og mellomstore hyttebåter.

Sting 730 Fast Track

 

Sting sin siste modell i den moderne og innovative Fast Track serien Sting 730 FT er lansert! Sting 730 Fast Track er en allsidig, praktisk, sporty og komfortabel året-rundt-båt. Romslig cocpit med god ergonomi og utforming. Luke i tak, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enklelt kan gjøres om til soveplass er bare noe av det du vil finne i Sting 730 FT. Med stort akterdekk er det duket for sosiale stunder i solen eller en flott arbeidsplass om du vil ut på fisketur med gode venner.

Sting 630 Fast Track

 

Sting 630 Fast Track er en helårsbåt. Det er en lukket kabinbåt som byr på masse komfort og sjøegenskaper tilpasset nordiske forhold. Med en mengde standard utstyr og en enda lengre liste av tilvalg kan du bygge din egen Sting 630 Fast Track tilpasset dine behov. Enten du ønsker å ta en helgetur, ut og fiske eller trenger å frakte noe - dette er båten som klarer oppgaven året rundt! God tur! Det er norske Espen Thorup som har designet Sting 630 Fast Track og Sting 730 Fast Track. Det er polske Mirage som produserer Sting-båtene. Mirage er 50 % eiet av norske Nordkapp Boats.

Sting 600 PRO

 

Sting 600 er en større utgave av vår populære bestselger Sting 535 PRO. Med høyere fribord og større dekksplass kan du ta Sting 600 Pro på lengre fisketurer i tøffere sjø. Romslig og praktisk med masser av plass er Sting 600 Pro egnet for det meste!

 

                                              

 

 

 

 

 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis