Produktbilde

Tasmanian Devil N45 Rainbow Trout - 13.5gr

69,-

inkl. mva På lager Varenummer: 102575

Tasmanian Devil er den verdenskjente originalen som er utviklet på Tasmania av ivrige sportsfiskere med god tilgang på både elver, innsjøer og hav. Utviklingen har i årenes løp også involvert samarbeid med den Australske Maritime Høyskolen. Der er det eksperter på vanndynamikk som har hjulpet til for å oppnå både lengre kast, muligheter på flere dybder og ekstra lokkende gange. Perfekt til trollingfiske, kast fra land, fiske fra båt og langs elvebredden.

Den verdenskjente Tasmanian Devil er veldig populær til fiske etter ørret, sjøørret og laks. Men alle fisker som spiser andre fisker lokkes raskt til hugg når Tasmanian Devil svømmer i vannet.

​Tasmanian Devil er egentlig en gjennomløpssluk som kommer levert med metallvaier og treblekrok ferdig montert. Men om ønskelig kan denne klippes bort og du kan bruke nylonsene gjennom til en singel eller treblekrok. Husk da bare på å bruke en perle i enden av senen, før kroken. Da kan sjøørreten sprelle så mye den vil uten å kunne bruke sluken som brekkstang for å komme av kroken.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis