Produktbilde

Outdoor Lounge oppblåsbar solseng

Flott oppblåsbar daybed, som er både lett å ta med seg og komfortabel å ligge på. Solsengen kan brukes både på land og vann, og er super både på stranda, i hagen eller på dekk. Den deilige hodestøtten gjør at du ligger superbehagelig, samtidig som du har full kontroll over hva som skjer rundt deg.

1.299,-

inkl. mva På fjernlager: 20+ Varenummer: 1038864
Flott oppblåsbar daybed, som er både lett å ta med seg og komfortabel å ligge på. Solsengen kan brukes både på land og i basseng. Den er super på stranda, i hagen eller på dekk på båten. Deilig hodestøtte gjør at du ligger superbehagelig, mens du nyter ei god bok.

På hver langside har sengen lommer for drikke, mobiltelefon, bok og solkrem. På kortsidene har den praktiske bærehåndtak.

Sengen har PVC-blære innvendig, og er trukket i et kraftig olefintrekk. Olefin er et materiale som er mye brukt i moderne hagemøbler. Trekket tørker svært raskt, og har høy motstandsdyktighet mot sollys. Det kan tas av, og vaskes i maskin. Innerblæren har Boston ventil, og kan blåses opp ved hjelp av de fleste vanlige pumper.

- Yttermateriale: 100% olefin
- Innerdel: PVC
- Mål: 160 x 80 x 22/50 cm (L x B x H)
- Skal ikke brukes på sjøen. Kun på land, i båt eller i basseng.
- Maks kapasitet: 120 kg

Mer info:

Relaterte produkter

Solution by DOTS as | Powered by Flexis