Produktbilde

Garmin quatix® 6x Solar

quatix® 6x Solar Titanium with Titanium Band

13.799,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-02157-31

MED SOLENERGI FORLENGES BATTERILEVETIDEN

Nyt mest mulig av tiden på vannet med GPS-multisportsklokken quatix® 6x Solar. Den kombinerer det beste fra fēnix® 6X Pro Solar- klokken med solcellelading og maritime spesialfunksjoner for alle lidenskapene dine.

 

Fordeler med klokken

 

Ta kontroll over båten fra håndleddet.

Et stilig og robust design.

Se hvor du er med oppdaterte sjøkart.

Ikke bare for livet på havet. quatix® 6x Solar er forhåndslastet med apper for treningsøkter, kontaktløs betaling med mer.

Magien ved å være tilkoblet er å kunne holde kontakten med folk uansett hvor du er.

Ta roret, og legg laderen igjen hjemme. Solcelleladingen gir deg opptil 24 dagers batterilevetid.

quatix® 6x Solar kan kobles til kompatible Garmin-kartplottere, GNT™ 10- senderen/-mottakeren og annet utstyr for å strømme data til klokken.

Få full kontroll over båten fra klokken. Gå til autopilotappen for å endre styrekursen, aktivere mønsterstyring eller følge en GPS-rute.

Styr underholdningssystemet om bord fra quatix® 6x Solar med den innebygde Fusion-Link™ Lite-appen.

Se data, blant annet om vanndybde, motorturtall, vind, egendefinerte data med mer, på håndleddet ved å koble quatix® 6x Solar til båtens kompatible enheter og støtter premium sjøkart med integrerte Navionics®-data.

 

quatix® 6x Solar har alle aktivitetsprofilene til GPS-multisportsklokken fēnix® 6 for å registrere sport på land og til sjøs, blant annet golf, fotturer, SUP, kajakkpadling og mye annet.

Klokken måler hele tiden pulsen din1 for å måle hvor hardt du jobber under aktiviteter – selv under vann. Få tilgang til flere data i appen vår på en Apple®- eller Android™-enhet.

Bruk topografiske kart for å navigere trygt på eventyrene dine. Vis løypenavn og vanskelighetsgrader for mer enn 2000 internasjonale skianlegg.

Denne klokken er utstyrt med sensitive funksjoner for GPS-navigasjon og posisjonssporing, i tillegg til KBH-sensorer (kompass, barometer og høydemåler).

 

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel Apple- eller Android-smarttelefon.

Gå raskt gjennom kassene og utvalgte offentlige transportsystemer med Garmin Pay – den kontaktløse betalingsløsningen2.

 

Synkroniser spillelister fra kontoer for musikkstrømmetjenester, for eksempel Deezer, Amazon Music og Spotify®, med klokken for å lytte til dem uten telefon. Lagre opptil 2000 sanger på quatix® 6x Solar.

Få opptil 30 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og 5 ekstra dager med solcellelading3 – og 20 timer i GPS-modus.

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis