Produktbilde

Garmin Quatix® 6 Titanium

quatix® 6 Titanium Titanium Grey with Titanium Band

11.199,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-02158-95

EN KLOKKE SOM SER FLOTT UT BÅDE PÅ LAND OG TIL SJØS

quatix® 6 Titanium er laget for alle eventyrene dine og kombinerer det beste fra fēnix® 6- klokken med maritime spesialfunksjoner og en stil som kan brukes flere steder.

 

 

Du har aldri vært tilkoblet til båten på denne måten før. Med quatix® 6 Titanium kan du ta kontroll fra håndleddet.

Den er designet med et robust og raffinert design, hvor du alltid kan se hvor du er med oppdaterte sjøkart

Laget for alle hobbyene dine. Forhåndslastede apper for båtturer, fiske, treningsøkter og mye annet.

Uansett om du er på land eller på havet, kan du holde kontakten med dem som betyr noe.

quatix® 6 Titanium kan kobles til kompatible Garmin-kartplottere, GNT™ 10- senderen/-mottakeren og annet utstyr for å strømme data til klokken.

Få full kontroll over båten fra klokken. Gå til autopilotappen for å endre styrekursen, aktivere mønsterstyring eller følge en GPS-rute.

Styr underholdningssystemet om bord fra quatix® 6 Titanium med den innebygde Fusion-Link™ Lite-appen.

Du trenger ikke å vende tilbake til roret for å markere hver fangst. Bruk klokken til å plassere kartplotterens veipunkter hvor som helst på båten.

 

Se data, blant annet om vanndybde, motorturtall, vind, egendefinerte data med mer, på håndleddet ved å koble quatix® 6 Titanium til båtens kompatible enheter.

Når du deltar i en regatta, holder det ikke å bare starte på rett tidspunkt – du må visualisere starten. Opprett en virtuell startlinje for å få en perfekt start. Bruk også bauteassistenten for å få informasjon om fartøyet faller eller løftes.

quatix® 6 Titanium støtter premium sjøkart med integrerte Navionics®-data.

quatix® 6 Titanium har alle aktivitetsprofilene til GPS-multisportsklokken fēnix® 6 for å registrere sport på land og til sjøs, blant annet golf, fotturer, SUP, kajakkpadling og mye annet.

Bruk topografiske kart for å navigere trygt på eventyrene dine. Vis løypenavn og vanskelighetsgrader for mer enn 2000 internasjonale skianlegg.

 

Flere fordeler med Garmin Quatix 6 Titanium

 

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel Apple- eller Android-smarttelefon.

 

Gå raskt gjennom kassene og utvalgte offentlige transportsystemer med Garmin Pay – den kontaktløse betalingsløsningen2.

 

Synkroniser spillelister fra kontoer for musikkstrømmetjenester, for eksempel Deezer, Amazon Music og Spotify®, med klokken for å lytte til dem uten telefon. Lagre opptil 2000 sanger på quatix® 6 Titanium.

 

Et internt, oppladbart litiumbatteri gir opptil 14 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, 36 timer i GPS-modus og opptil 48 timer i UltraTrac™-batterisparemodus.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis