Produktbilde

Batterilader CTEK Off Road 100A

CTEK 100A OFF-ROAD ladesystem er den ultimate 12V strømforsyningsløsningen for deg som lever OFF-ROAD.

4.990,-

inkl. mva På lager Varenummer: 110895

CTEK 100A OFF-ROAD ladesystem er til for deg som vil fylle batteribanken med energi generert fra flere ulike typer av kraftkilder: generatorer, solcellepaneler og vindkraft. 

CTEK 100A OFF-ROAD ladesystem kontrollerer dessuten, med hjelp av vår styreenhet SMARTPASS, energistrømmen og garanterer at ditt servicebatteri aldri er tomt. 
Med CTEK 100A OFF-ROAD ladesystem installert i båten kommer batteriene dine til å prestere maksimalt, gi maksimal effekt og oppnå maksimal levetid. 
Med CTEK 100A OFF-ROAD ladesystem kan du lene deg tilbake og slappe av ? DU VET: at batteribanken leverer energi og hvor lenge batteribanken din kommer til å levere energi.

D250S DUAL-laderen mates av energi fra ulike typer kraftkilder som generatorer, solcellepaneler og vindkraft. D250S DUAL optimaliserer energien fra disse uti fra de kravene som de ulike batteribankene har.

SMARTPASS er en energistyreenhet som fordeler tilgjengelig energiflyt mellom servicebatteriene dine og de elektriske forbrukerne som f.eks kjøleskap, lamper, vinsjer osv. dette for å unngå at servicebatteriene dine blir tømt. 
SMARTPASS har også et innebygget underspenningsvern som gjør at elektriske forbrukere stenges om spenningen i batteribankene synker under sikkerhetsnivået på 11,5V.

System Monitor overvåker kontinuerlig spenning, strøm (lading og utlading) og beregner ladestatus. System Monitor gir deg full kontroll over batterienes ladenivå og viser enkelt hvor stor andel av ladingen som gjenstår samt hvor mange timer som er igjen før batteribanken er tom.

Ctek Marinelader M200

CTEKs marineladere er helautomatiske ladere som analyserer, advarer, lader ned når det behøves og vedlikeholder alle typer båtbatterier.
2.398,-
Ctek Marinelader M200
Solution by DOTS as | Powered by Flexis