- 13%

Produktbilde

SIMRAD NSS16 EVO3

16-tommers SolarMAX™ HD-skjerm med bredformat SolarMAX™ HD-skjermteknologien gir en revolusjonerende måte å se båtelektronikken din på. All informasjon vises i høy oppløsning og like tydelig under alle forhold.

Før: 61.640,-

53.499,-

inkl. mva På lager Varenummer: 000-13240-001

16-tommers SolarMAX™ HD-skjerm med bredformat
SolarMAX™ HD-skjermteknologien gir en revolusjonerende måte å se båtelektronikken din på. All informasjon vises i høy oppløsning og like tydelig under alle forhold. Med ekstra brede innsynsvinkler kan du se like godt sittende som stående. SolarMAX™ HD-skjermer er lagd for å brukes ute i sommersolen. De har LED-bakgrunnsbelysning og anti-reflekterende belegg som gjør det enklere å se informasjon i dagslys. Disse skjermene passer til alle værforhold og er lagd av herdet optisk glass som motvirker kondens og dugg. SolarMAX™ HD er den beste skjermen under alle forhold og til alle døgnets tider.

Pålitelig kontroll under alle forhold
Med NSS evo3-skjermer kan du ta kontrollen på din egen måte. Bytt sømløst mellom berøringsskjermbetjening med intuitive multitouch-bevegelser eller betjening via et innebygd tastatur i full størrelse med betjeningshjul. Hver av skjermfunksjonene kan betjenes via berøringsskjerm eller tastatur, slik at du kan bruke de kontrollene som passer best i enhver situasjon. Med tastaturbetjening av NSS evo3 kan du låse berøringsskjermen og heller bruke taster og betjeningshjul – uten behov for et eksternt tastatur.

Integrert ekkolodd
NSS evo3-skjermen har et innebygd ekkolodd som gir tilgang til en mengde Simrad-ekkoloddteknologi som er nyttig til sportsfiske og annen fritidsbruk. StructureScan® HD-visning kombinerer DownScan- og SideScan-ekkolodd for å gi en bildelignende presentasjon av fiskeholdige strukturer. Det prisbelønte ForwardScan®-ekkoloddet gir klar visning av bunnen forut, slik at du får en tryggere opplevelse på vannet. Takket være Broadband Sounder™-teknologi kan du bruke CHIRP-aktivert ekkolodd til fisking, for eksempel TotalScan™-alt-i-ett-svinger eller to-kanals CHIRP-svingere. Med to-kanals svingere kan du dekke flere dybdeområder og konvinkler med én enhet. Dette er perfekt til sportsfiske der fiskene befinner seg i spesifikke deler av vannsøylen. To svingerporter gjør det mulig å bruke StructureScan® HD eller ForwardScan® og CHIRP eller tradisjonelt ekkolodd samtidig.

Kompatible med Simrad-utvidelsesmoduler
NSS evo3-skjermer er kompatible med Simrad-utvidelsesmoduler, inkludert revolusjonerende StructureScan® 3D-visning, avansert S5100 Broadband Sounder med CHIRP, i tillegg til mange andre plug-and-play-kompatible nettverksmoduler. Flere NSS evo3-skjermer kan dele funksjonalitet fra tilkoblede moduler. Siden du kan legge til moduler når som helst, kan du enkelt utvide og endre Simrad-skjermsystemet etter hvilke interesser og behov du har.

Radarsystembetjening
Utvid synsfeltet ditt med løsninger som Halo™-pulskomprimeringsradar, Broadband Radar™ eller HD Digital Radar. NSS evo3-skjermer kan integreres med disse nettverkstilkoblede Simrad-radarløsningene for å skape et fullverdig radargrensesnitt med enkle forhåndskonfigurerte modi, tilpassbar manuell justering, MARPA-målsporing, alarmsoner, overleggsvisning og mange andre funksjoner, avhengig av radarsystemet du velger.

Simrad-autopilotintegrering
Ta full kontroll over Simrad-autopiloten med NSS evo3-berøringsskjermen eller -tastaturet. Du kan stille inn en kurs og holde den til tross for tidevann og vindforhold, styre til et veipunkt eller følge en komplisert rute ved hjelp av enkle kontroller på skjermen. NSS evo3-skjermer kan brukes som den eneste kontrolløsningen for et «black box»-autopilotsystem, eller de kan kombineres med dedikerte autopilotkontrollere og trådløse fjernkontroller. Et nettverkstilkoblet Simrad-autopilotsystem kan betjenes fra en hvilken som helst NSS evo3-skjerm om bord, noe som gjør det perfekt til fartøy med to rorposisjoner.

NMEA 2000®-tilkobling
Tilkobling via bransjestandarden NMEA 2000® gjør det mulig å integrere elektronikk fra Simrad og tredjeparter over hele fartøyet, inkludert overvåkningsfunksjoner for motor og drivstoff, digitale instrumenter, AIS-integrering, lydsystemkontroll og mye mer.

Innebygd 10 Hz GPS-mottaker
Alle NSS evo3-skjermer har en integrert GPS-/GLONASS-mottaker med høy følsomhet og høy hastighet, som oppdaterer posisjonen din ti ganger i sekundet – perfekt til nøyaktig sporing av bevegelsene til raske motorbåter. Ved brakettmontering på utsiden, eller ved innfelt montering i mange glassfiberbåter, trenger du derfor ikke å kjøpe og montere en separat GPS-mottaker. Du kan bruke en ekstern GPS-mottaker som tilleggsutstyr hvis du trenger en sekundær posisjonskilde, eller hvis den integrerte mottakeren ikke kan innhente tydelige GPS-signaler der den er montert.

Funksjonstast som kan tilpasses
NSS evo3 har en funksjonstast som kan programmeres av brukeren, slik at du selv kan velge hvilke funksjoner den styrer. Få tilgang via én tast til funksjonene du bruker oftest, som navigasjon, autopilot eller radar. Du kan også programmere knappen med en funksjon du vil ha lett tilgjengelig – for eksempel opprette en MOB-tast til nødstilfeller, en egen tast til å registrere ekkoloddlogger til Insight Genesis eller en tast som låser berøringsskjermen mens du bruker tastaturet eller en ekstern kontroller. Du kan velge to funksjoner – én til kort trykk og én til langt trykk.

TripIntel™-teknologi
TripIntel™-teknologien er utviklet for motorbåter, og den registrerer og viser viktig informasjon du trenger for å kunne planlegge trygge og hyggelige turer på sjøen. Ta smarte avgjørelser med kartoverlegg som viser drivstoffrekkevidde, enkel tilgang til nåværende og fremtidige tidevannsnivåer og en detaljert historikk over tidligere turer. Underveis gjør cruiseytelsesindikatoren det enkelt å finjustere trim og gasspådrag for å oppnå maksimal drivstofføkonomi og holde seg i «den grønne sonen». Dette gir størst rekkevidde og holder drivstoffkostnadene nede.

Enklere navigasjon med automatisk ruting
Med automatisk ruting får du samme type navigasjon i båten som i bilen. Denne funksjonen hjelper deg med å plotte inn en rute og kaste loss raskere. Bare velg en destinasjon, så foreslår NSS evo3-skjermen den korteste, tryggeste ruten ut fra båtens kjøldybde og øvrige mål. Denne funksjonen er kompatibel med Navionics+-kart eller Navionics Platinum-kart (Navionics Autorouting) og med Jeppesen CMAP MAX-N+-kart (Jeppesen Easy Routing).

Innebygd GoFree™ Wi-Fi
Med innebygd GoFree™ Wi-Fi kan du laste ned kart fra Internett, opprette Insight Genesis-kart og enkelt oppdatere programvaren til hele systemet. Gå til GoFree™ Shop for å se etter og kjøpe en rekke kartprodukter via Internett, og last ned kart direkte til skjermens minnekort uten å forlate rorposisjonen. Du kan laste opp ekkoloddlogger direkte fra skjermen til nettskytjenesten Insight Genesis og deretter opprette detaljerte, egendefinerte kart – en perfekt måte å utforske favorittfiskestedene dine på. De nettbaserte tjenestene fra GoFree™ er tilgjengelige overalt der du har Wi-Fi-forbindelse med Internett.

Integrering med smarttelefon og nettbrett via GoFree™ Link
Når du er ute på vannet, kan du bruke GoFree™ Wi-Fi og gratisappen GoFree™ Link til å vise NSS evo3-skjermen din på en Apple iPhone eller en Android-smarttelefon og kontrollere den via en Apple iPad eller et Android-nettbrett. Ta med skjermen overalt på båten for å få enklere tilgang til kart, radar, ekkolodd, motordata med mer – nøyaktig hvor og når du trenger det.

Flere monteringsmuligheter
NSS evo3-skjermer kan enkelt monteres med brakett nesten hvor som helst på båten, eller de kan monteres innfelt, slik at det ser ut som en fullintegrert Glass Bridge. Disse skjermene har en lav profil på bare åtte millimeter når de monteres innfelt, og de har samme stilige og moderne utseende som andre Simrad Glass Bridge-produkter, inkludert multifunksjonsskjermer, radarkontrollenheter, fiskeletingsekkolodd, autopilotkontrollere, instrumenter og tastaturer.

Støtte for flest kart
Velg blant et stort utvalg av kartalternativer for å finne det som passer best for deg og omgivelsene dine – inkludert støtte for digitale kart fra C-MAP MAX-N+, Navionics, Insight, Insight Genesis og NV. Et enkelt verdenskart er inkludert med denne modellen.

 • 16-tommers SolarMAX™ HD-skjerm med bredformat
 • Pålitelig kontroll under alle forhold: Bytt enkelt mellom multitouch og et fullstendig tastatur med betjeningshjul
 • Integrert ekkolodd med to-kanals CHIRP, ForwardScan®-ekkolodd og StructureScan® HD-avbildning
 • Legg til StructureScan® 3D-avbildning, avanserte Broadband Sounder™-funksjoner med mer via Simrad-moduler
 • Utvid synsfeltet med Halo™-pulskomprimeringsradar, Broadband 3G™/4G™ og andre radarløsninger fra Simrad
 • Ta full kontroll over autopilotsystemer fra Simrad med NSS evo3-berøringsskjermen eller -tastaturet
 • NMEA 2000®-tilkobling gjør det mulig med integrert motorovervåkning, lydsystemkontroll og mye mer
 • Naviger nøyaktig med en innebygd 10 Hz GPS-/GLONASS-mottaker med høy følsomhet
 • Planlegg enkelt turer med TripIntel™-teknologi og støtte for Navionics Autorouting / Jeppesen Easy Routing
 • Innebygd GoFree™ Wi-Fi muliggjør nettbaserte funksjoner og kontroll via smarttelefon og nettbrett
 • Velg innfelt montering for et Glass Bridge-utseende med lav profil, eller brakettmontering som kan brukes nesten hvor som helst
 • Enkelt verdenskart er inkludert
Solution by DOTS as | Powered by Flexis