- 7%

Produktbilde

Garmin GHP Compact Reactor startpakke

Den hydrauliske autopiloten Compact Reactor 40 er laget for båter som er kortere enn 30 fot, og den gjør at du får en pause fra roret mens autopiloten fortsatt holder kursen med middels til høy hastighet1.

Før: 17.226,25

16.099,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-00705-06

Len deg tilbake på broen, og nyt tiden på vannet mens det 9-aksede AHRS-systemet (Attitude Heading Reference System) uten løse deler sørger for en komfortabel tur.

Det er tilgjengelig i 3 ulike hovedpakker, og du kan konfigurere autopilotoppsettet avhengig av funksjonene du trenger, og hvor mye du vil bruke på utstyret. Du kan kjøpe startpakken (krever en kompatibel kartplotter2), du kan legge til den maritime autopilotkontrollenheten GHC 20, eller du kan legge til både GHC 20 og Shadow Drive.

Autopiloten er enkel å montere med fleksible monteringsalternativer og rask og enkel konfigurering. Velg en hovedpakke med vår patenterte Shadow Drive-teknologi, så trenger du bare å dreie roret for å ta tilbake kontrollen eller holde stø kurs for å aktivere autopiloten. Den lar seg lett integrere med kompatibel Garmin-elektronikk, slik at du kan styre autopiloten fra kartplotterskjermen. Og det kan være smart å følge en autoveiledning3 (krever BlueChart® g2 Vision® HD-kart).

9-akset AHRS uten løse deler

Takket være en avansert 9-akset AHRS uten løse deler har du flere fleksible monteringsalternativer med Compact Reactor 40. Dette systemet gir i tillegg minimalt med retningsfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk – samtidig som alle om bord får en behagelig tur.

Reagerer på forholdene

Denne fantastiske autopiloten reagerer faktisk på havets påvirkning for å holde kursen. Selv når båten pitcher og ruller, kan du være trygg på at Reactor 40-autopiloten holder kursen for deg.

Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid

Alle autopiloter krever en viss konfigurasjon og kalibrering. Vi vet at du helst vil komme deg på vannet, så vi har gjort denne prosessen så rask og enkel som mulig. Det er det vi kaller «The Power of Simple», enkelthetens kraft.

Helintegrering med Garmin-elektronikk

Sammen med kompatibel Garmin-nettverkselektronikk får du full kontroll over Compact Reactor 40 uansett hvor du befinner deg på båten. I tillegg til å holde kursen i omtrent alle vær- og vindforhold, kan systemet også utføre en rekke forhåndsprogrammerte prosedyrer for dorging og søk. Med BlueChart g2 Vision-kart (selges separat) kan du i tillegg få tilleggsfunksjoner som autoveiledning3 som styrer etter GPS-ruter automatisk.

Hold kontrollen med Shadow Drive-teknologi

Compact Reactor 40-autopiloten støtter den patenterte Shadow Drive-teknologien (tilgjengelig som tilleggsutstyr). Dermed kan du være trygg på at det er du som har kontrollen, selv når autopiloten er aktivert. Shadow Drive-systemet kobler automatisk fra autopiloten hvis roret dreies, slik at du har muligheten til å manøvrere båten. Autopiloten aktiveres automatisk når du holder en stø kurs.

Koble til nettverksenheter

Compact Reactor 40-autopiloten kan betjenes direkte fra skjermen til en kompatibel Garmin-kartplotter1 eller ved å bruke opptil tre GHC-rorkontrollenheter. GHC-enheten kommuniserer med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nettverket, slik at autopilotens retningsdata enkelt kan deles med andre enheter. Dette gjør det mulig å benytte seg av MARPA og kartoverlegg når du er koblet til en Garmin-radar og -kartplotter. Det finnes også en håndholdt trådløs fjernkontroll (tilleggsutstyr).

1 Anbefales ikke for fisking, eller når du må holde kursen ved dorging eller ved lave hastigheter. Hvis du trenger en enhet som gir presis styring ved dorging elle lave hastigheter, anbefaler vi Reactor 40-modellene våre med høyere ytelse.
2 Krever kartplotter-/ekkoloddkombinasjonene echoMAP™ CHIRP 5x/7x/9x, kartplotter-/ekkoloddkombinasjonene ECHOMAP Plus 6x/7x/9x, kartplotterseriene GPSMAP® 7200/7400/7600/8000/8200/8400/8500/8600, eller kartplotter-/ekkoloddkombinasjonseriene GPSMAP 7x2/9x2/10x2/12x2
3 Autoveiledning skal bare brukes til planlegging og erstatter ikke ansvaret ditt for å navigere fartøyet på en sikker måte.

I esken

 • Reactor 40 CCU (kursberegningsenhet)
 • 1,0-liters pumpe
 • ECU (elektronisk styringsenhet)
 • Strømkabel for styringsenhet
 • Sammenkoblingskabel
 • Signal
 • NMEA 2000®-droppkabler (2 m)
 • NMEA 2000-strømkabel
 • NMEA 2000-T-kontakter
 • Hann- og hunnterminatorer
 • Dokumentasjon

Garmin Panoptix PS51-TH ekkoloddsvinger

Panoptix-svingeren med gjennomgående skrogmontering og et utmerket fremovervendt FrontVü-ekkolodd hjelper deg å unngå å gå på grunn1 ved å vise deg bunnen foran båten i sanntid på kartplotteren.
16.099,-
Garmin Panoptix PS51-TH ekkoloddsvinger
Solution by DOTS as | Powered by Flexis