Produktbilde

Quick BTQ 185-85 DP baugpropellsett

12V Quick DP baugpropell på 4,3 Kw for båter opp til 42 fot.

26.990,-

inkl. mva På fjernlager: 9 Varenummer: 1046204
Quick BTQ 185-85 DP er et svært godt valg til båter fra ca 33 til 50 fot. Her får du alt du trenger - baugpropell, tunell, joystickpanel, hovedsikring og signalkabel. Det eneste du trenger i tillegg er strømkabler.

Dette er DP-varianten som har doble, kontraroterende propeller. Med kontraroterende propeller får du optimal vannstrøm, og maskimal effektivitet. Du får også identiske egenskaper uavhengig av om du styrer mot babord eller styrbord.

Quick er en av verdens aller største produsenter av båtutstyr, og har et forbilledlig høyt fokus på kvalitet. Quicks baugpropeller og ankervinsjer er det foretukne valget for anerkjente båtprodusenter, som for eksempel Princess, Fairline, Bavaria, Jeanneau, Benetau og en mengde andre.

Quick BTQ baugpropeller er så å si vedlikeholdsfrie. Det eneste du trenger å gjøre er å bytte ut aluminiumsanoden ved behov. Girhuset i bronse er ekstremt holdbart, og har tetninger som holder på smøringen gjennom hele systemets levetid. Du trenger derfor aldri å smøre eller å bytte olje.

Denne kan også brukes som hekktruster. Husk da å kjøpe med hekktrustertunnel (prod.nr. 1046254).

- I pakken: Baugpropell, tunell, joystickpanel, hovedsikring og signalkabel.
- Effekt: 4,3 kW
- Spenning: 12V
- 5 blads kontraroterende propeller
- Skyvekraft: 85 kg
- Lengde, tunell: 100 cm
- Tunelldiameter innvendig: 185 mm
- Tunelltykkelse: 5/5 - 6 mm
- Vekt: 18,3 kg

Mer info:

Relaterte produkter

Solution by DOTS as | Powered by Flexis