Produktbilde

Navy 6.0 Evo 9,9HK elektrisk påhengsmotor - ePropulsion

ePropulsion Navy 6.0 Evo 9,9HK markerer et paradigmeskifte innen elektriske påhengsmotorer! Med denne får du kraft og fart nok til å tilbakelegge større distanser, og kjøre større båter enn med noen annen tidligere elektrisk utenbordsmotor. Navy 6.0 Evo leverer 9,9 hestekrefter, og er dermed perfekt til joller og ribber. Trenger du ikke så stort kraftoverskudd kan du ta en titt på ePropulsion Navy 3.0 6HK.

Varenr. StammeInfo Lager Pris inkl. mva
1044945 KortLes mer Ikke på lager 37.290,-
1044946 LangLes mer På fjernlager: 1 37.290,-
ePropulsion Navy 6.0 Evo 9,9HK markerer et paradigmeskifte innen elektriske påhengsmotorer! Med denne får du kraft og fart nok til å tilbakelegge større distanser, og kjøre større båter enn med noen annen tidligere elektrisk utenbordsmotor. Navy 6.0 Evo leverer 9,9 hestekrefter, og er dermed perfekt til joller og ribber. Trenger du ikke så stort kraftoverskudd kan du ta en titt på
Med elektrisk påhengsmotor flyter du stille og behagelig fremover. Motoren er så å si vibrasjonsfri, og har et svært lavt støynivå. Den er børsteløs og krever ikke vedlikehold. Med batteridrift kjører du også helt utslippsfritt. Dette er fremtiden innen påhengsmotorer.

Navy-serien gir deg store valgmuligheter. Styringsenhet og batteri selges separat, slik at du kan sette sammen den perfekte løsningen til ditt behov. Du kan velge mellom forskjellige styringsenheter – alt fra klassisk rorkult, til konsollbaserte varianter. Du kan også velge mellom tre forskjellige batteristørrelser blant originalbatteriene. Selv om det anbefales å bruke ePropulsions originale 48V batterier, vil et riktig spesifisert batteri fra en tredjepartsleverandør også fungere.

Navy 6.0 Evo yter 6 kW som tilsvarer kraften til en 9,9-hesters bensinmotor. Med E175-batteriet (anbefalt) får du en driftstid på mellom 18 og 1,5 timer avhengig av blant annet hvor stort gasspådrag du kjører med. Driftstiden er beregnet med en 12 fots aluminiumsbåt kjørt i rolig ferskvann. Se
ePropulsion Navy 6.0 Evo har også mulighet for regenerering. ePropulsion kaller dette Hydrogeneration. Det fungerer etter det samme prinsippet som regenerering i elbiler. Har du motoren på en seilbåt kan dermed propellen lade batteriet mens du seiler. Har du den på en slepejolle, kan batteriet lades mens du sleper.

Du kan velge mellom kort og lang stamme. Kort stamme anbefales til akterspeil mellom 40 og 50 cm. Lang anbefales til båter med akterspeil som er høyere enn 50 cm.

- Kraft: 6 kW (tilsvarer 9,9 hestekrefter)
- Inngangsspenning: 39V - 60V
- Anbefalt batteri: ePropulsion 48V E175. (2 x E80 vil også fungere)
- Vekt: 36 kg (kort stamme)
- Propell: 12.6" × 10.8" 3-blads komposittpropell / 13.4" × 8.5" 3-blads komposittpropell
- Trim/tilt-vinkel: 0°, 5°, 10°, 15° / 60°
- Stamme: Velg mellom kort og lang
- Regenerering: Ja
- Motortype: Børsteløs DC motor
- Fungerer like godt i saltvann som i ferskvann

OBS: Styringsenhet og batteri selges separat.

Mer info:

Relaterte produkter

 • Batteripakke NAVY, Lithium m/kabler

  Lithium batteripakke av høy kvalitet til Navy elektrisk påhengsmotor.
  43.890,-
  Kjøp
  Batteripakke NAVY, Lithium m/kabler

  Navy 3.0 Evo 6Hk elektrisk påhengsmotor - ePropulsion

  ePropulsion Navy 3.0 Evo 6HK markerer et paradigmeskifte innen elektriske påhengsmotorer! Med denne får du kraft og fart nok til å tilbakelegge større distanser, og kjøre større båter enn med noen annen tidligere elektrisk utenbordsmotor. Navy 3.0 Evo leverer 6 hestekrefter, og er dermed perfekt til mindre joller og ribber. Ønsker du enda mer kraft kan du ta en titt på ePropulsion Navy 6.0 Evo som leverer 9,9 hestekrefter.
  31.990,-
  Kjøp
  Navy 3.0 Evo 6Hk elektrisk påhengsmotor - ePropulsion

  EVO Tiller rorkult - ePropulsion

  ePropulsion EVO Tiller er en "alt-i-ett"-enhet for deg som skal bruke ePropulsion Navy Evo påhengsmotor uten styrekonsoll. Den er utrolig enkel i bruk. Vri den ene veien, så går båten fremover. Vri den andre veien for bakking. Innfestningen er leddet slik at den ikke vil være i veien når du tilter opp motoren.
  5.049,-
  Kjøp
  EVO Tiller rorkult - ePropulsion

  Evo Top Mount Control - ePropulsion

  ePropulsion Evo Top Mount Control er en avansert styringsenhet til ePropulsion Navy Evo og Pod Drive Evo. Den brukes til å styre gass og gir, og brukes sammen med tradisjonell rattkonsoll. Evo Top Mount Control kommuniserer trådløst med motoren, og er derfor svært enkel å plassere og montere. Med denne trenger du ingen kabling!
  5.049,-
  Kjøp
  Evo Top Mount Control - ePropulsion
 • Evo Side Mount Control - ePropulsion

  ePropulsion Evo Side Mount Control er en avansert styringsenhet til ePropulsion Navy Evo elektriske påhensmotorer. Dette er enheten for deg som har en båt med klassisk styrekonsoll.
  6.599,-
  Kjøp
  Evo Side Mount Control - ePropulsion

  E-Series batteri til elektriske båtmotorer - ePropulsion

  ePropulsion E-Series er en serie av avanserte 48V litiumbatterier basert på LiFePO4-tekonolgi. Denne teknologien gjør at batteriene kan lagre enorme mengde energi, uten at de blir ekstremt tunge og store. De har også vesentlig lengre levetid enn klassiske blybatterier.
  Fra 18.040,-
  Kjøp
  E-Series batteri til elektriske båtmotorer - ePropulsion

  Spirit 1.0 Evo Remote elektrisk påhengsmotor - ePropulsion

  ePropulsion Spirit 1.0 Evo Remote er en lett, kompakt og svært brukervennlig elektrisk utenbordsmotor. Motoren yter 3 hestekrefter, er så å si vibrasjonsfri, og har et svært lavt støynivå. Den er børsteløs, og krever ikke vedlikehold. Med batteridrift kjører du også helt utslippsfritt. Dette er fremtiden innen påhengsmotorer.
  30.690,-
  Kjøp
  Spirit 1.0 Evo Remote elektrisk påhengsmotor - ePropulsion
Solution by DOTS as | Powered by Flexis