Nettbutikk

Fiskeutstyr til sjøørretfiske

Det å skaffe seg riktig fiskeutstyr gir en bedre opplevelse og større sjanse for en god fangst. Jeg har fisket sjøørret i en årrekke og har med det opparbeidet meg en hel del kompetanse om hva som fungerer og hva slags utstyr man bør ha.

Jeg har letet med lykt og lampe for å presentere utstyr jeg mener er bra og utstyr som har en fornuftig pris. Mitt fiske til sjøørret er delt opp i tre kategorier.

  1. Slukfiske etter sjøørret. Dette er det "vanlige slukfisket" stenger på ca 9 fot, slukvekt ca 8 til 25 gram.
  2. Bombardafiske etter sjøørret. Spesialstenger til bombarda og dupp. Disse er og meget gode til sluk.
  3. Ultralett sjøørretfiske. Prøv noe nytt, prøv ultra lett! Fiske med små sluker og super følsomme stenger.

Til slukfiske og bombarda anbefaler jeg en senetykkelse på 0,20 til 0,25 monofilament eller 0,12 til 0,17 multifilament. Sneller i størrelse 2000 til 2500.

Til ultra lett fiske anbefaler jeg multifilament med en tykkelse på 0,10 eller 0,12. 

Nettbutikken

En så lenge vil du finne haspelstenger, haspelsneller, fluestenger, flueliner og fluesneller i nettbutikken. Jeg vil legge ut alle andre små ting etterhvert. Målet er å tilby alt det du trenger til dette spennende fisket. Jeg har sortert varene i egne menyer for enkel navigasjon. Følg med, det dukker stadig opp nye varer! 

Butikken

I avdelingen på stokken er det en avdeling som bugner av varer. Her har vi alt det du trenger og mere til! Ikke bare til sjøørret men og til annet type kyst og havfiske. 

Åpningstider

Man til fredag 08-16 

 

Vi er forhandler av fantastiske Hodgman vadere og vadebekleding. Jeg har god kjenneskap til Hodgman og tar imot bestillinger. Jeg fikser riktig størrelse og riktig bekledning som passer deg og ditt fiske. Kort leveringstid og meget hyggelige priser. 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis