Sting 600 Pro

Sting 600 er en større utgave av vår populære bestselger Sting 535 PRO. Med høyere fribord og større dekksplass kan du ta Sting 600 Pro på lengre fisketurer i tøffere sjø. Romslig og praktisk med masser av plass er Sting 600 Pro egnet for det meste!

Sting båtene har i løpet av kort tid blitt et populært båtmerke i Norge med store volumer. Dette ene og alene fordi design og forståelse for markedet ligger til grunn for utvikling av Sting modellene. Årets nyhet Sting 600 Pro er definitivt en av disse.

Sting 600 Pro er den ultimate all-round båten. Kan brukes til det meste. Fantastisk i sjøen, selv-drenerende og omtrent vedlikeholdsfri. Sett på teinehaler, så er den en komplett fiskebåt. Dra vannski med ungene om sommeren, fisk hele vinteren. Sting 600 Pro er godkjent for hele 8 voksne.Levert med den fantastiske Evinrude E-tec motoren, 3 års service intervall, 5 års garanti.

Tekniske data Sting 600 Pro:

 

Lengde: 611 cm

Bredde: 232 cm

Vekt: 630 kg

Motor: 50–75 HK

Antall sitteplasser: 8

Standardutstyr Sting 600 Pro:

 

Kjøljern

Styrekonsoll med klar vindskjerm

Primet og stoffet

Selvlensende

Antisklidørk

Brakett for garn og teinehaler

Fortøyningspakke inkl. dregg

Selvlensende

Fortøyningspakke + dregg m/line

 

                                                                

 

Ekstrautstyr Sting 600 Pro:

 

Grå X-dørk

Garmin kartplotter

Konsoll styrbord side

Elektrisk lensepumpe

Teineløfter

Etc,etc...

Sting er et sikkert og norsk båtmerke! Å velge en Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris! Dette er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder, uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig. Denne båtserien er rett og slett fornuftig på alle måter, med en rekke modeller mellom 4,7 til 7,3 meter.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis