Liqui Moly Marine

Stokken Båt & Motor AS og Liqui Moly.

 

Gjennom vår over 20 år lange historie har Stokken Båt & Motor AS hatt flere forskjellige leverandører av oljer og kjemikaler. Ofte har vi hatt 2-3 forskjellige leverandører samtidig. Dette er det nå slutt på. Vi har nå valgt å kun bruke og selge produktene fra Liqui Moly. Liqui Moly er tysk og selges i over 110 land. Med Liqui Moly har vi funnet en trygg og god samarbeidspartner med fantastiske produkter. Vi vil alltid ha et bredt spekter av Liqui Moly produkter i vår båtutstyrsforretning på Hvaler og i vår nettbutikk.

Liqui Moly bidrar til at utstyret ditt fungerer optimalt så lenge som mulig, ved hjelp av produkter som er utviklet spesielt for maritime behov. Dette vil si alt fra oljer for båtmotorer til spesialfett og additiver mot dieselpest. Liqui Moly utmerker seg imidlertid gjennom mer enn bare sitt komplette sortimentet. Den 50-årige erfaringen Liqui Moly overfører fra bilsektoren til marin sektor, garanterer nemlig topp spisskompetanse og kvalitet. Resultatet er skreddersydde løsninger for så å si alle bruksområder.

Som produsent er Liqui Moly selvfølgelig opptatt av at produktene de leverer, holder et høyest mulig kvalitetsnivå. De vil imidlertid mer enn bare å forsyne oss med en vare – de ønsker å tilby Stokken Båt & Motor og våre kunder et solid og internasjonalt profilert merke med produkter i verdenstoppen. 

Det viktigste for Stokken Båt & Motor og Liqui Moly er menneskene. Det er ikke nok bare å ha fabelaktige produkter og konsepter. Man må også ha kompetente, engasjerte og motiverte medarbeidere som hver dag gjør en aktiv og målrettet innsats for å sikre at vi har fornøyde kunder. Den sunne forretningskulturen og solide lagånden hos Stokken Båt & Motor og Liqui Moly  hjelper oss å betjene deg som kunde på en optimal måte.

                                                 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis