NORDKAPP NOBLESSE 660

Den store 2018 nyheten fra Nordkapp Boats er Nordkapp Noblesse 660. 

 

Nordkapp har lang tradisjon for å appellere til sporty, kvalitetsbevisste barnefamilier. Nordkapp Boats står for supre fritidsbåter med topp sjøegenskaper. Nordkapp Noblesse 660 ble vist frem på Sjøen for Alle 14.-18. mars 2018 for aller første gang.

Nordkapp Noblesse 660 erstatter Noblesse 625 og er den første båten i denne nye designlinjen. Du vil nok raskt kjenne igjen flere typiske Nordkapp detaljer, men nye elementer gir også inntrykk av at båten er designet for fremtiden. Nordkapp Noblesse 660 er en daycruiser av ypperste kvalitet. Generelt kan det sies at Nordkapp Boats og Stokken Båt & Motor AS merker økt etterspørsel etter større daycruisere og skjærgårdsjeeper. Vi skal være tilstede med full tyngde og mange båtmodeller, og det blir også mulig å gjøre kupp på utstyrspakker til sterkt reduserte priser.

NordkappNoblesse 660 er en liten daycruiser med stor cockpit. Mye uteplass gir god funksjonalitet for en liten familie. Nordkapp Boats har blitt tildelt en rekke priser opp gjennom årene, som eksempelvis ”Power boat of the Year” og ”Merket for god design”. Det ligger i selskapets ryggrad å være i front på design. De utvikler modeller i høyt tempo, og er hands on når det gjelder markedstrender og forbrukerønsker. Hovedtrekket er at Nordkapp Boats henvender seg til de som ønsker en funksjonell båt der design og sportslige egenskaper er i fokus. 

Nordkapp Boats skiller seg først og fremst fra andre båtmerker ved at de har hatt en rød tråd i utviklingsarbeidet gjennom mange år. Merket kjennetegnes av et sporty og funksjonelt design, og har satt standarden i flere av segmentene. Nordkapp Boats har blitt godt anerkjent i markedet og er en av de få produsentene som eksporterer til blant annet Sverige, Finland, Tyskland, England, Frankrike, Spania, Kroatia, Polen, Russland, Sveits, Nederland samt noen andre mindre markeder. Dette har gjort Nordkapp båtene kjent langt utfor landegrensene.

 

Fakta - Nordkapp Noblesse 660

Lengde med plattform:     650 cm 

Bredde:                             250 cm

Vekt uten motor:            1200 kg

Høyde båt:                        170 cm

Drivstoff tank:                  195  liter

Vann tank:                          56 liter

Septiktank:                         40 liter

Maks motor:                      200 HK

Stammelengde:               Ekstra lang

Antall personer:                    6

CE kategori:                          C

Solution by DOTS as | Powered by Flexis