Anytec 530 SPF

Anytec 530 Fishing Edition er båten for deg som tar dine fiskeopplevelser på alvor. På ANytec 530 SPDF er hele dekket foran styrekonsollen er utstyrt med store drenerte stuerom.

I alle tider har sportsfiskere investert stor omtanke og energi i sine båter. Hjemmelagede dekk og modifiserte rekker har hørt til hverdagen. Det er ikke så rart egentlig. Det har helt enkelt ikke funnets noen båt som har tilbydt alt det man vil ha i en seriøs sportsfiskebåt. Nå har det blitt en forandring på det. Anytec 530 SPF er båten som tar ditt fiskeinteresse på alvor. Hele fordekket er opphøyd med store drenerte stuverom på 600 liter med godt med plass for både utstyr og fisk. Helt fremme på Anytec 530 SPF er det et skikkelig feste for elmotorer.

Den stabile senterkonsollen kjenner vi igjen fra Anytec 530 SP men fremskipet har fått en mengde spennende finesser. Den innehåller blandt annet et flertall smarte stuverom med plass til klær, draft og annetb utstyr samt spesielle hållere for opp til 3 stk Planobokser. Fribordet har hållere for totalt 8 fiskestenger, 4 på hver side av båten. Bak den bekvemme akterbenken på Anytec 530 SPF, også den med stuverom, finner man 8 riktig solide stangholdere til bruk under transport. På begge sider av akterbenken finner man monteringsplass for dyprigger for deg som liker trollingfiske.

Lengst bak på Anytec 530 SPF finnes det mulighet for å installere en tank for levende agn. Pumpen som sirkulerer vannet i tanken kan også brukes som spylepumpe, perfekt både for å vaske båten eller den seneste fangsten. Anytec 530 SPF skroget ligger trygt i vannet og har bra sidestabilitet. Dette er viktig når man står oppreist i båten. Anytec 530 SPF har et dyptgående på mindre enn 50 cm slik at du tar deg frem i de fleste farvann. En mengde smarte funksjoner og et utprøvd skrog - det kan ikke bli mye bedre enn det!

 

                                                    

 

Tekniske data Anytec 530 SPF:

Lengde: 574 cm

Bredde: 210 cm

Vekt (uten motor): 680 kg

Dybde: 0,47 m

Anbefalt motor: 60-115 hk

Drivstofftank: 90 liter

Antall personer: 5

Solution by DOTS as | Powered by Flexis