Anytec A27

Med sitt helt nye skrogdesign levererer Anytec A27 uovertruffen prestanda i alle slags værforhold. Tiår av erfarenhet og lidenskap er kombinert for å skape en helt ny type av båtopplevelse.

Å utvikle en ny båt handler ikke bare om tall, brenselforbruk og modellering. Hvis man ikke lykkes med å få fram den rette kjenslen er alt bortkastet. Utviklingsarbeidet med Anytec A27 har derfor handlet like mye om å finne den rette feelingen som å skape en fremtidsrettet og moderne båt. Under utviklingsarbeidet ringet Anytec inn flere ulike designmål. Innvendig har det blitt fokusert på å skape et luftigere interiør med en sterkere følelse av rom og større sosiale yter. Det merker man på flere måter, ikke minst gjennom at pulpitene har blitt flyttet fremover og at førermiljøet har blitt bedre.

Utvendig utstråler det nye designet den nærmest selvfølgelige selvtilliten som går i arv i hele Anytec modellprogrammet. Mange elementer kjenner man også igjen fra Anytec giganten 1221 SPD. I aktern finner vi et helt nytt designelement hvor den gamle targabøylen nå er erstattet av en targamast.

 

                                                

 

Når du kaster loss fra brygga i en Anytec A27 og begir deg mot nye eventyr eller fornøyelser blandt holmer og skjær så opplever du forskjellen like umiddelbart som tydelig. Modnere. Sterkere. Tryggere. Mer konsekvent i oppførselen. Og ikke minst, større. Det nye skroget på Anytec A27 er en halvmeter lengre i vannlinjen enn forgjengeren Anytec 750 SPD. Med et forlenget akterparti øker stabiliteten i høyere hastigheter fordi skrogets tyngdepunkt har blitt flyttet. Alt for å beholde og forfine båtens bevegelser, ikke minst med de litt større motoralternativene.

Fakta.

Lengde 8,41 m
Bredde 2,55 m
Vekt uten motor 1681 kg
Max motorstyke 400 hk
Fartsområde 35-55 Kn
Tankvolum 390 L
Dyptgående 0,44 m
Antal passasjerer 8 st

 

Simrad NSS 12 evo3
Selvlens
Bunnstoff
Klasse 3-låseøye
Badeplattformer
Anytec Performance stolstativ
Fortøjningspakke
Spinlock flytevest
M400
Reddningsstige
Stoltrekk
LED-lanterner
Helkalesje
Sprayhood
Targamast
Hydraulisk styring
Zipwake trim
Vindusviskere
Putesett (akter)
USB-uttak
Solution by DOTS as | Powered by Flexis