Messer og Aktiviteter

Båtmesse på Stokken Pinsen 2018.

 

 

 

 

 

 

Sjøen for Alle markerer starten på den norske båtsesongen og er Norges største innendørs båtmesse. Sjøen for Alle skal være inspirasjon, kunnskap og glede slik at du kjenner duften av salt sjø, og får en ekte pangstart på den norske båtsommeren.

Stokken Båt & Motor er også i 2018 godt representert på Sjøen for Alle hvor vi tar i mot våre kunder på standene til Evinrude, Nordkapp, Nordkapp Ranger, Sting, Zodiac, Grand og Anytec.

Velkommen til VIP-åpning 13 Mars kl 18.00 - 22.00.

 

Nå i 2018 har vi gleden av å invitere til VIP-åpning av Sjøen for alle med historisk sus. Årets messe dekker 30.000 kvm. som er fylt opp med hundretalls båter i alle klasser. Opplev alt fra store luksusbåter til fritid, landsted og rekreasjonsbåter. I år har vi enda mer utstyr, knallgode messetilbud, lærerrike seminarer og familieaktiviteter med Blekkulf-show og dans. Send oss gjerne en henvendelse her hvis du ønsker å delta på VIP-åpningen.

 

Båter i sjøen på Aker Brygge 7-10 Sept 2017

 

Gjør en god båthandel på Båter i Sjøen 2017. Spør etter gutta fra Stokken Båt & Motor når du besøker standene til Nordkapp, Nordkapp Ranger, Sting, Anytec, Zodiac eller Grand. Vi sees :-)

 

 

Båtmesse på Stokken i Pinsen 2017

 

 

Stokken fyller 20 år 29 og 30 April.

 

 

 

 

STOKKEN BÅT & MOTOR ØNSKER VELKOMMEN TIL SJØEN FOR ALLE 2017.

 

I samme øyeblikk som vi rundet nyttår, startet nedtellingen til Norges største båtmesse på Lillestrøm for alvor. Sjøen for Alle på Norges Varemesse går av stabelen fra 22.-26. mars, og er Norges flotteste samlingssted for alle som har båt, ønsker seg båt eller har interesse for båt, utstyr og sjøliv.

Tradisjonen tro markerer Sjøen for Alle starten på den norske båtsesongen. Stokken Båt & Motor er også i år godt representert på Sjøen for Alle hvor vi tar i mot våre kunder på standene til Evinrude, Nordkapp, Sting, Zodiac, Grand og Anytec. Ta gjerne kontakt for å avtale et møte med oss på Red Carpet tirsdag 21/3, eller for en av de andre messedagene.
 

 

Uke 40 er aluminiumsbåt uke hos Stokken Båt & Motor

 

Denne uken har vi 5 stk Aluminiumsbåter liggende klare på vannet for prøvekjøring. 

 

Stokken Båt & Motor og Skjærhalden Marina arrangerer NM i makrellfiske på Skjærhalden 24/9-16. Dette er et arrangement for hele familien med mange flotte premier.

http://makrellfiske.no/

https://www.facebook.com/Makrellfiske/

 

Båter i Sjøen 1-4 September på Aker Brygge.

 

Båter i Sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse. Stokken Båt & Motor stiller også i år med 3 selgere som betjener standene med følgende merker. Nordkapp, Sting, Anytec, Zodiac, Ockelbo, Grand Ribs samt Evinrude motorer.

Velkommen :-)

 

Båtmesse 14 og 15 Mai.

 

Stokken Båt & Motor, Skjærhalden Marina og Herføl Marina har også i år båtmesse på Stokken lørdag og søndag i Pinsen.

Åpningstider:

Lørdag:11-18

Søndag:12-16

 

     

 

 

Sjøen for alle 2016

 

Stokken Båt & Motor AS deltar selvfølgelig også i år på Norges største båtmesse, Sjøen For Alle. Vi stiller med 3 selgere som vil betjene standene med følgende båtmerker: Nordkapp, Sting, Anytec, Zodiac, Ockelbo, Grand Ribs samt Evinrude motorer. Spør gjerne etter en representant fra Stokken Båt & Motor når du er på disse standene så skal vi gjøre det vi kan for å yte deg topp service.

 

VI ØNSKER HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN FANTASTISK BÅTMESSE 9-13. MARS 2016!

 

Red Carpet Kveld Tirsdag 8/3-16 kl. 18-22.

 

Er du spesielt interessert i,eller en bit inn i kjøpsprosessen av en av våre båtmerker? Da kan du delta på Red Carpet tirsdag 8/3 kl.18-22. Denne kvelden vil det være litt bedre tid til å kikke på aktuelle båter sammen med våre selgere. Det vil også være underholdning i hallene. Man kan få noe å drikke samt at det vil være enkel bevertning. Det er gratis å delta på Red Carpet. Ta kontakt med oss for å gjøre en avtale og for å få biletter tilsendt.

 

SJØEN FOR ALLE - 60 ÅR MED BÅTMESSE

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis