Evinrude E-Tec 2018

Stokken Båt & Motor er stolte av å være Norges mestselgende Evinrude forhandler for 2016 slik vi også var i 2012 og 2015. Evinrude E-Tec salget har skutt ytterligere fart med lanseringen av suksessen Evinrude E-tec G2. Evinrude E-Tec G2 fås nå fra 150-300 hk.

Stokken Båt & Motor mener at Evinrude E-Tec bør være førstevalget når man skal vurdere kjøp av utenbordsmotor.

                                                     

 

Last ned Evinrude 2017 katalog her.

 

Med en Evinrude E-TEC utenbordsmotor inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk.

 

Evinrude E-Tec G2. Fremtidens utenbordsmotor.

 

Motoren er den første virkelige nylanseringen siden BRP kjøpte Evinrude i 2001. Det oppsiktsvekkende utseendet er ikke det eneste som er nytt. Også en rekke tekniske forbedringer og nyvinninger inngår i nylanseringen.BRP har lagt ned fem års produktutvikling i den nye Evinrude E-Tec G2 motoren, som er på 3,4 liters sylindervolum med V6-blokk. I følge Evinrude skal den slanke V6-motoren på 74 grader produsere tyve prosent mer dreiemoment,drivstofforbruket skal være redusert med femten prosent og utslippet er i følge produsenten 75 prosent lavere enn «den nærmeste konkurrenten».

 

En rekke endringer er gjort med braketten, blant annet den fått en helt ny form for styring. Samtlige Evinrude E-TecG2-motorer med 25 og 30’’ stamme har elektrisk servostyring.

De nye motorene er vedlikeholdsfrie i fem år, og vinterkonserveringen foretar man elektronisk.Men du må fortsatt fylle totaktsolje (kun BRP-olje). Tanken sitter derimot nå i selve motoren, og er større enn tidligere. Ikke engang gearolje behøver man å skifte.

Den nye generasjonen Evinrude har fått et helt nytt og spektakulært design. Motordekselet i kompositt har løse paneler som kan skiftes ut etter kundens ønske. I tillegg gir de adkomst til motorens ulike deler ved service og vedlikehold. Panelene er tilgjengelig i fem ulike farger, blått, sølv, svart, rødt og hvitt.

 

          Evinrude E-TEC"SPEND MORE TIME ON WATER"

 

3 års serviceintervaller (300 timer) / 5 år (500 timer) på G2, og automatisk innebygget vinterkonserveringsprogram gir deg mer tid på vannet, samtidig som du har minimale servicekostnader. I tilegg leveres alle nye Evinrude E-TEC utenbordsmotorer selvfølgelig med 5 års garanti (egne betingelser gjelder).

 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis