Nordkapp Ranger

Ranger er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp Boats hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og i 2017 betstår nå Ranger serien av 5 båter. I Ranger-serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Komfort-Råskap-Utholdenhet

 

Nordkapp lanserte de to første modellene av en helt ny serie som har fått navnet, Nordkapp Ranger den 17.november 2015. Nordkapp Ranger serien er bygget på aluminiumsskrog og glassfiber dekk. Dermed kombinerer Nordkapp for første gang i selskapets historie disse to forskjellige materialene. Resultatet blir dermed en robust bruksbåt med glassfiberbåtens moderne og utstyrsrike cockpit. Nordkapp har for 2017 utvidet Ranger serien til å bestå av 5 båter. 

Nordkapp Ranger båtene har nesten samme layout i cockpit som sine søstermodeller i glassfiber. Likevel skiller båtene seg fra GRP-modellene ved at man har vektlagt enda mer funksjon fremfor design. Her er vindskjermene uten fargetoning for å optimal sikt under dårlige forhold, dørken er grå gelcoat og Ranger båtene er standard utstyrt med redningsline og en hardcase koffert som inneholder bl.a. nødrakett, verktøy, hansker, kniv mm. I tillegg leveres båtene med putesett og stoler i stoff som ikke påvirkes av vann. Den brede fenderlisten gir båtene i Nordkapp Ranger serien et røft og sporty utseende.

 

Nordkapp-Boats Ranger 2017 katalog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis